Ruller videre.

Tirsdag and the sun is shining, men brrr så kaldt. Idag har eg hatt hjemmedag med lillegutt. Vi har perlet, lest og nytt tid hjemme ilag. Og oldemor var innom oss i morgentimene for en liten hårklipp. Koselig start på dagen. I helgen var jo guttene på hyttetur, og hele mandagen gikk i jobb. Så var herlig med en sånn tirsdag i dag. Og nå er begge guttene mine hjemme,og vi venter på far i huset så vi kan spise middag ilag før ettermiddagen ruller videre.

 

Igår brukte eg mandagen på Inspira Beauty...


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Nå skal lekser gjøres, og tid med guttene brukes godt før ullet skal på og ut med hundene. Forhåpentligvis før solen går ned.

Ha en fin tirsdag.

 

Klem herfra.


 

2 kommentarer

Victoria

07.02.2017 kl.16:02

Så utrolig fint antrekk! :)

Tine Andrea

07.02.2017 kl.18:54

Så hyggelig av deg Victoria. Takk :)

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }