Sunday funday.

Hører fra soverommet at unger og mann styrer utenfor døra, leo sier høyt "Eg elsker mamma". Olve er engasjert. Eg antyder det er tegninger de holder på med som eg ymtet frempå at var et ønske. Eg later som eg sover..

Så kommer ungene stormende og begeistret inn på soverommet med tegninger og klemmer. Og far i huset serverer frokost på senga. Morsdag er bare herlig.

 

Vi fikk labbet oss en skjønn tur ilag i solen, å fikk vekket appetitten til biffmiddag som akkurat nå skal serveres. Mmmm. Du gode, gode søndag.

Ønsker alle skjønne gode mennesker en fin kjærlighetens dag, og en varm morsdag.

Klem fra meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }