Fra sin beste side.

Dagen startet aller først med en stoor kopp sort dampende lykke. Himmelen viste seg fra sin beste side. Blå! Å i det eg hadde mottatt klemmer og kos fra barna, hoppet oppi skoene for så å spasere til lørdagsjobbing, så skinte solen i tretoppene. Idag var du fin Bømlo.

Eg fikk bruke denne lørdagen blandt kjekke kunder på Inspira Beauty. Janne og Lisbeth som driver denne perlen av en butikk var nemlig i Oslo på innkjøp,å eg var så heldig å passe butikken imens.

 

Timene driver med maraton som vanlig, men det er vell et tegn på at en ikkje har tid å telle sekunder ? Atter en dag ble like fort til kveld

Så da bar det hjem til lørdagskos med godeste guttene mine.

Er nå i skrivende stund Innsullet i dynen med brillene på nesetippen,mens det surrer en film på tv, eg ikkje helt greier å følge med på. Nå ser eg frem til å stå opp til søndag - er ikkje det fun day ? ;)

Ønsker deg ei god natt, og en herlig start på søndagen♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }