Mani.

 

Morgentimene her ser omtrent alltid sånn ut før vi skal ut dørene..

Da har guttene alltid tid til kos og tull,og klokken betyr ikkje så mye..♥ 

Mens eg prøver å skjule stressnivået på innsiden av denne mammaen, som vet hvor fort klokken springer.

Men idag snudde 7 åringen i døra, å fikk krype opp i mamma og pappas seng med varmeflaske med en vond mage stakkars. 

Det er i skrivende stund over, og storebror er i form igjen. Heldigvis ! Eg såg for meg omgangssyken, å det var det heldigvis ikkje.

 

Det var helt nydelig å traske til barnehagen med Leo, det herlige været. eg er rett og slett i vårstemning idag  

 

Å når vårstemningen kommer over meg får eg rydde og vaskemani, så det var akkurat det formiddagen gikk til. Og så klart litt utetid, super til meg alle D-vitaminer eg kan få has på. Nå må eg drikke opp kaffekoppen, å få unna noen ting som må gjøres før jobb. For ja, den klokken har en tendens å springe litt vel fort..Har å lære av ungene av og til.
#Mywhiteaddiction 

 Å sko mani, er noe som er tilstede her hver dag. Desse er Are og Olve sine, som nesten er like glad i sko som meg. Lucky me! 

 

Ønsker deg en strålende dag videre 

 

Klem fra meg 

Én kommentar

Mittfamilieliv

10.02.2016 kl.14:35

Viktig å ta seg tid til kosestunder :) Vi voksene kan lære litt av barna her - de bryr seg ikke om klokka og griper de fine stundene når de kommer <3

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }