Minty Breeze. Gorgeous, Gorgeous !

Hei du 

 

Her sitter eg litt småskuffet. Hadde DEN timeplanen idag, og har gledet meg lenge. Skulle kjøre tidlig til byn for å gå til frisør, og diverse små nips. Noe eg har ventet lenge på nå. Endelig så passet det sånn. Så ble frisøren syk stakkers.  Så da ble hele byturen min utsatt atter en gang. Men herlighet, det er jo ikkje verdens undergang, hehe. Får bare glede meg enda litt lenger til bytur :) God bedring til flinkeste frisøren min.

Men vi har jo fått den herligste veggen i spisestuen å hvile øynene på, så eg kan ikkje klage på noe ;) Har snakket lenge om å male veggen. å en halvtime før stengetid i går hoppet vi i bilen å hentet hjem maling til vegg og spisebord. Men ikkje fikk eg lov av min mann å røre malerpenselen ? Eg kan ikkje skjønne hvorfor ? ;) Han ble altså ferdig med 2 strøk i går, å det ble knall bra!! Du er bare super driftig Are !! 

 


 

Før:

 

Etter

 

Minty Breeze, en herlig farge som passet helt supert i spisestuen vår.


 

 

Nå gjenstår det pussing av spisebord, og flere strøk venter...Får eg røre malepenselen her mon tru..? ;) Fikk beskjed om at eg maler best på lerret. Snakk om at EG liker å ha kontroll, men altså når det gjelder maling er jammen ikkje eg den verste, hehe :) Hands up!

 

Så lenge eg får ta meg av farge valg. Eg elsker å mikse å trikse med farger, å finne fine kombinasjoner, å denne ble kjempefin til resten av huset. 

 

Hva synes du? Synes du det ble like lekkert som meg ? Er du klar for en ny vår ? :)


 

 

Nå får eg legge om dagen litt. Ønsker deg en bra tirsdag 

 

Hugs & kisses

 

#MintyBreeze #nyvår #Wonderwall #Fargerike

 

 

3 kommentarer

Henriette Celin

09.02.2016 kl.13:18

Den mint fargen var helt utrolig flott!

kult med en vegg i en annen farge :-D

vi har selv 2 vegger i stuen som er grå ^^

Tine Andrea

09.02.2016 kl.13:55

Henriette Celin: Ja, er veldig glad i fargen. Hyggelig at du og likte den. Herlig med litt forandring :)

Henriette Celin

09.02.2016 kl.14:42

SV: Ja, det er alltid kjekt med litt forandring ^^

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }