Flowers & Weekend

 

 

Så var fredagen her. Og med den kom plussgradene. Vi vaknet flere ganger i natt av at snøen raste fra taket utenfor. Var noen skuffende unger som sto opp til våt snø. Men for hver dag nå så nærmer våren og sommeren seg. Hurra. Eg er enkelt og greit et sommermenneske.

 

   

 

Vettu, igår ble eg overrasket med en bukett friske roser,det blir bare satt SÅ pris på. Tenk at en bukett roser kan varme så godt. Avogtil er eg veldig god på å hinte om hva som hadde blitt satt pris på, en liten snap om at det er tilbud på tulipaner idag , eller en screenshot sendt på melding av at det er komt inn nytt parti med blomster på en blomstehandel i nærheten. hehe. Men i går skjønte han vell at eg trengte å trekke litt ekstra på smilebåndet. noen dager trenger en bare litt ekstra oppmuntring. Takk !

Så kjære menn og kvinner, alle har vell godt av å bli sattt ekstra pris på av og til? så til deg som vet at en blomsterbukett blir satt pris på,så er det vell ikkje noen bedre dag en i dag til å ta med en bukett blomster hjem til sin kjære? Eller rett og slett bare ordne det selv ? ;) 

 

Ønsker dere gode mennsker en veldig god helg.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }