Neseccity

Altså eg er støl, skikkelig. Au! Hehe. For deg som leste innlegget i går, så fikk eg meg en skikkelig treningsøkt på hesteryggen. Sa eg at eg holdt på å flagre av ? Nevnte nok ikkje det, for det kom eg ikkje på før idag. Igår var eg SÅ glad som endelig fikk komt meg oppå hesteryggen igjen. Etterpå følte eg meg nett så ei ung hestejente igjen. Idag derimot føler eg denne kroppen er over 80. Heh. Heldigvis satt eg som et klister og flagret ikkje av, eg er mørbanka nok som eg er idag ;)

Men du, nå er brillene mine komt. Har bare ventet en uke, men eg har utsatt opptikker timen altfor lenge. Men nå er dei altså på nestetippen. Så behagelige på at eg glemmer at dei er der.

Så nå ser denne selfiequeenen alt ;)

Straks er det en tur på jobb, først tid med gutta.

Ha en bra dag. Her er det en nydelig fin vinterdag. Vi må nyte det på vestlandet, for nå skulle visst snøen forsvinne. Da blir det vått, urk.

Hugs and kisses

2 kommentarer

Evelin

22.01.2016 kl.17:57

wow så mange fine sko :D den samlingen - a Girls dream hehe btw fint bilde av deg :D ha en fin helg :D

Tine Andrea

22.01.2016 kl.18:46

eveliin: Eg har en svakhet for sko Eveliin, det er vell ikkje noe eg kan legge skjul på ;) Ha en riktig så god helg <3

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }