Håpefull

Hei og god kveld.

 

Snøen har lagt seg, og eg har fått rosa tulipaner i hus. Snø og rosa tulipaner stemmer ikje helt for min del, for da lengter eg til vååår . Nå som jule magien er forduftet, er det deilig å pynte med friske blomster, å da er eg bare superklar for lysere og ikkje minst varmere tider. Selv om snøen kan være kjempe koselig når den ligger sånn som nå, og når det daler ned tykke myke snøfnugg. sludd som det pleier å være her, ja det er et helt annet kapitel. så sånn som det er nå, ja det får eg nyte.

  

 

Foran meg, rett der i mailboksen min på Mac´n, der ligger det en mail. Ja ein mail om en event. Den ligger der å roper høyt på meg å vil eg skal trykke Betal og delta. Kun 250 plasser å eg kan være med. Selveste makeupartisten Mario Dedivanovic kommer til Oslo å eg må kanskje avslå  !?! 

 

Kjenner magen min slår krøll på seg. Men sånn blir nok prioriteringene denne gangen. I hope it will be a next time ! Please! 

 


 

Hugs and kisses fra denne håpefulle

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }