Handy 

Idag begynte eg dagen med time hos opptikker, så nå venter det nye briller om en ukestid, så nå håper eg hodeverk og vonde øyner blir bedre. Var nok på tide med nye.

Nå kikker solstrålene frem, og kaffikoppen ble med ut. Inne er bamsene til Leo satt på vask og dynene luftes. Idag er det dag for å gjøre det eg ikkje rakk de andre dagene...men solstrålene er bare nøtt å nytes når en kan. Så håper eg turskoene skal luftes litt lenger senere idag.


 

Are har fått opp rekkverk på terassen vår, ble det ikkje bra vell?

Å i samme slengen snikret han nattbord til oss. Eg har vært på jakt etter noen som eg enda ikkje har funnet, hehe. Og eg kjøper ikkje noe uten eg virkelig vil ha det. Men dette blei jo kjempekoselig. Å være gift med en handyman er bare helt supert, hehe :)

Olve har laga bokstøtter til oss, elsker det ungene lager. Desse var innpakka i all hemmelighet å låg som en overraskelse på soverommet med en lur Olve i døråpningen..bare superskjønt.

 

 

Ønsker deg ein fine januardag !

4 kommentarer

Henriette Celin

12.01.2016 kl.15:08

En veldig fin terrasse ja :-D

og nattbordet var kjempefint!

likte godt den bokstøtten også. Søt ;3

Tine Andrea

12.01.2016 kl.20:08

Bergensergenser: Takk for det Henriette Celin :)

cassandralysgard

14.01.2016 kl.21:47

Så fint nattborde var. :-)

Tine Andrea

14.01.2016 kl.22:06

cassandralysgard: Takk for det. Ekstra gøy når det er hjemmelaget. Så er eg så glad i den fargen :)

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }