Gamle kunster

SÅ deilig å være ute, det har det blitt altforlite av nå i julen. Forhåpentligvis venter det mange turer fremover med like godt lag. Det går jo mot lysere tider og vår i tillegg. Det er deilig det nå når julen er på hell. Men vi skal tyne ut siste julekos i alle fall fram til søndag. Så er det nok ut med julen, og inn med powerjuicen min. Hehe :)

1 nyttårsdag har vært god, kvalitetstid og fridager ilag nytes.

I morgen venter det motorkrefter som skal testes ut. Guttakrutt skal kjøre cross, og eg grugleder meg til å være tilskuer når nytt kjøretøy skal testes av en altfor tøff 7åring. Å mellom meg og deg, så har ho her planer om å trene i skjul å bli med når dei minst ventet det..eller kanskje eg bare skal gå tilbake til gamle kunster å få lånt meg en hest ;)

Én kommentar

Iselin Renée

02.01.2016 kl.18:23

Så søt hund :)

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }