Friskt.

Så var vi inni et helt nytt år, 1 januar 2016. Følest alltid friskt å gå inn i et nytt år. Ser mange fnyser av nyttårsforsetter, men eg tror det bare er sunt å ha mål, om det er hver mandag, hvert nyttår eller hver dag, så er det uansett alltid rom for å strekke seg. Og et nytt år er jo en veldig fin anledning :)

Nei, eg har ingen klare nyttårsforsetter. Men eg er veldig klar for å ta fatt på det nye året å jobbe videre med mine mål i et helt blankt nytt år, hver eneste dag.

Vi har hatt en rolig kveld, og nytt kalkunmiddag i tradisjonens tro. Og for to av gutta, så står jo fyrverkeri høgt på lista, eg og 2 åringen derimot, ja vi takket oss til stjerneskudd, og betrakter heller fyrverkeria fra innsiden av ruten ;)

 

 

Atter en gang ønsker eg DEG et et godt nyttår med mange smil, gode ord og minner til å ta vare på. Må vi ta vare på hverandre, respektere forskjeller og snakke godt.

Nyttårsklem fra meg

3 kommentarer

Kari mette

01.01.2016 kl.13:27

Flotte Tine❤❤. Riktig godt nytt år til deg og alle gutta. Gleder oss til februar....

Iselin Renée

01.01.2016 kl.16:16

Så fin kjole :)

Tine Andrea

01.01.2016 kl.17:38

Iselin Renée: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }