Beste ønsker.

Her har julen vært proppfull av julegodter i alle fasonger, både som snop og som julefilmer, gaveinnpakning, julemusikk, julegjester...ja alle herligheter julen kommer med. Og aller viktigste er ungene, som julen er mest for. Ja, dei har hatt de fabelaktig, selv om ferien serverte både tette neser og feber for store og små.

Nå gledes det over raketter som skal fyres inn i det nye året, og det å få lov å være oppe langt over leggetid for storebror.

Og eg vil ønske om et godt, helt nytt 2016. Må det nye året bringe mye smil og godhet både til og fra.

Mine beste ønsker til dere fine mennesker.

3 kommentarer

Henriette Celin

31.12.2015 kl.00:58

Så herlige bilder! ser ut som du har hatt det fint i julen (: og her har det og gått i julefilmer, julekaker, julegodt, og kvalitetstid med familie, venner og kjæreste <3

ønsker deg og et godt nyttår :-D

Tine Andrea

31.12.2015 kl.11:37

Bergensergenser: Godt å få koble helt av litt, det håper eg du og har fått gjort. Ønsker deg et godt nytt år Henriette :)

Henriette Celin

31.12.2015 kl.11:47

SV: Ja, det er det (: og takk <3

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }