5 minutter sjelefred

Her er det helt stille i huset,hører bare vinden ule utenfor og meg selv som momser mandarine. Maximus åler seg innpå å vil ligge nermest mulig mor, avogtil kan det være utrolig irriterende. Han går alltid etter meg, hakk i hel + 2 åringen og 7 åringen. Tilogmed utenfor toalett døra.hehe. Er jo allermest sjarmerende at dei vil være der eg er. Men Maximus er ikkje så sjarmerende når han klyver oppå kjøkkendisken å henter mosehjertene eg har brukt 2 dager på å få som eg vil, å rett og slett MOSER de på heeele kjøkkenet. Da hadde eg lyst å grine. For det er ikkje første gang denne whippet tenåringen ødelegger noe. Søren altså. Håper han vokser det av seg. Klyvingen derimot, den har eg hørt whippetene er helt rå på. Eg har rettogslett anskaffet oss en apekatt i hus.

Han som var med å hentet mose og alt...

Her er altså hjertene i prosessen, men noe resultat er dessverre ikkje å vise.

 

Adventstiden er en koselig tid med rom for ekstra kos. Vi tenner lys, spiser mandariner, drikker rekordmye kakao,gleder oss over å telle ned dagene med kalender. Pepperkakehus er laget, og i uken står pepperkake laging for tur.

Idag er 2 søndagen i advent, og 2 lys er tent hos oss idag.

Og grunnen for at eg har stille stund idag, er rettogslett for her i hus er det hviletid for minstemann, og resten av guttaboys spinner fra seg på crossbanen. Eg dermot, hoppa rett i badekaret å håpa på å få ladet batteriene, å nøt sjelefred en liten stund. Om eg blei lada opp av det varme badet er eg usikker på ;)

Håper det er andre en meg som lar pliktene ligge, å tar seg tid til å nyte innimellom. Straks så er det full rulle igjen her :)

 

Ha en god søndag. Førjulsklem fra meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }