Før eg går.

Nyter en kopp sort dampende lykke mens eg ser på 3 engasjerte syngende gutter i sofaen. Middagen er klar til å serveres. Venter bare på far i huset skal komme hjem. Så spaserer eg en liten tur på jobb. Akkurat nå kan det godt bli opphold ute, så eg slipper hive fullt sett med regntøy på. Å gå i regnet gjør ingenting så lenge eg kan komme hjem til varmt tørt tøy, men å gå på jobb våt og kald er ikkje noe særlig ;)

I morgentimene idag hadde eg og Maximus oss en luftings i regnbygene. Det siste gangene eg har vært på tur nå, angrer eg på at eg ikkje har hatt hansker med, det merkes at temperaturen er i vinterstemning.

Lunsj med min kjære husband ble det og idag. Er ikkje ofte vi har mulighet til det :)

Nå skal det kosemoses med guttene mine før eg skal ut dørene.

Ha en god ettermiddag.

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }