Sunday Mood.

Good morning i frosten. Eg og guttene er pakket inn i samme teppet og koser oss med morgen barnetv. Dogg på rutene og rim på bakken. Det er fint ute når det er sånn, men ekstra godt å nyte kaffekoppen INNE en tidlig morgen. Vi sto opp fra dynene tidlig, mens det enda var mørkt og dagen ikkje hadde vist seg. Vi alle tre lusket og kneppet oss sammen oppi enkeltsenga til Leo og leste bok før vi vurderte noe annet. Far i huset setter litt mer pris på søvn en det mor gjør, så han fortjener en morgen med litt mer søvn på øyet.

Noen bilder fra helgen.

Mamma som triller Leo.

Deilig varm eplekake som ble servert av mamma som var på overnattingsbesøk. Vi fikk oss en fin tur i det nydelige været og kost oss ilag. Var og så heldig at eg fikk oppgavven å sminke ho til julebord. Nå gleder vi oss til dagen og middagen vi er invitert på senere.

Og litt hår fra meg kommer nok ikkje som noe overraskelse, deler frisyren eg hadde i går med dere.

 

Ha ein nydelig og god søndag :)

3 kommentarer

Henriette Celin

22.11.2015 kl.10:47

For en fin flette! og kaken så supergodt ut ;o

ellers flotte bilder fra helgen <3

Tine Andrea

22.11.2015 kl.11:22

Bergensergenser: Takk for det. Kaken var nydelig god. Nyt søndagen :)

Henriette Celin

23.11.2015 kl.00:59

SV: Så bra da! og takk, det samme <3

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }