På en torsdag som denne.

Så var kvelden her igjen. Lillegutt sover etter lesing om biler og motorsykler etter eget ønske, og ikkje blir det natt før det er blitt synget både to og tre sanger. Nå er det straks neste prins sin tur. Venter bare på at mormor skal komme å motta godnatt klem. Imens, leser vi om Timoty som mister seg sjølv (bokstavelig talt) hehe. Mange rare og morsome barnebøker :)

Eg og Maximus har fått luftet oss, og heldigvis holder dei fine høstfargene seg litt enda, men nå kjennes det at det begynner å bli kaldere. Friskt og godt.

Meg med fiskebensfletten idag. Super enkel å fin på en torsdag som denne.

 

Med ønsker om en fin kveld til deg fra meg og snope kveldsen min. Nøtter og tyrkisk vanilje yoghurt, mmmm som eg koser meg med denne ;)

Klem fra meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }