Sneak peak

Idag har eg og sminkebørstene fått jobbet ilag med Hanne, min gode venninne og talentfulle låtskriver, artist og bildemaler. En multikunstner. Å eg er så heldig at eg skal få være en liten del av noe spennende ho har på gang, gleder meg til å vise dere når tiden er inne. Du finner ho på Facebook, Instagram og Twitter under Hanne Bergheim om du lurer på hva spennende som lurer rundt dei neste svingene for denne flinke, tøffe og unike dama :)

En liten sneak peak :)

Og til et så hyggelig jobbmøte hører jo en god middag til. Ikkje værst å få servert hjemmelaget supergod pizza på eget kjøkken. I'm blessed :) Dryppet på hele familien, for hele tre pizzaer ble mekket av super kokken. Eneste eg bidrog med var løkkutting og tårer, og så klart spise herligheten med stor (høylytt) nytelse.

 

Om vi kan å kose oss, oh yes we can !

 

Men nå skal alt annet legges bort, og hodet skal treffe puten for en liten stund :) Det venter en ny ubrukt onsdag i morgen som skal gripes. Den aller største oppgaven er muligens kurven med usorterte sokker som SKAL sorteres før jobb, i alle fall den kjedeligste oppgaven ;)

 

Sweet dreams.

4 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

17.11.2015 kl.23:45

Sov godt :)

Tine Andrea

17.11.2015 kl.23:46

Sofie Caroline Nilsen: Thank you! Du og Sofie :)

Lisa Rørvik

18.11.2015 kl.07:21

Dette så kjempe godt ut :)

Tine Andrea

18.11.2015 kl.09:13

Lisa Rørvik: Kjempegodt!

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }