Dragen

Her har eg tullet meg inn i morgen(kvelds) kåpen etter en god dusj. Min firbente Maximus har eg hengende på skulderen min, tanken var at eg skulle krype inn i boka eg har begynt på. Har hatt den stående ulest i bokhylla leenge,å har ikkje hatt ro til å lese, men nå håper eg den skal fange oppmersomheten min. Er jo så herlig når en blir oppslukt av en god bok. Mangler bare lesebrillene mine, som er bortevekk, urk! Må nok gå til annskaffelse av nye, og denne gangen skal eg prøve å unngå nyeste Prada som er ekstra kjipe å miste.

 

Eg har fått krysset av mye på to do listen idag, å det er herlig. Nå er også sminkebørstene vasket og klar for testing av et lite "oppdrag" i morgen. Gleder meg!

Igår var vi forresten hos min bror og feiret nye leiligheten hans. Sannheten er vell den at eg sa at på søndag kommer vi med kake å feirer at du har fått leilighet, heh. Beklager lillebror at du må holde ut med en drage av en søster, hehe. Tror du var glad for både varm sjokoladekake og innflyttningsgave :) Var kjempekoselig. En hel gjeng ble vi og :)

 

Good night, etter litt lesing, muligens og forhåpentligvis mye om den er god :)

 

Hugs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }