Vakre vene

Fra sofahjørnet etter å fått servert deilig pai. Takknemlig over å være akkurat her, å sender mange tanker til Paris idag, og alle andre land som opplever sorg og urett. #Prayfortheworld #Prayforworldpease .

 

Over til noe hyggeligere,så har eg lyst å dele noen bilder av verdens herligste Miranda, som eg var så heldig å fikk stylet idag.

Vakre vene.

 

Her har lørdagen inneholdt sløv morgen i senga med unger, barnetv og morgenkaffe. Regn på rutene i en mørk høstdag, lørdagsgrøt og koselig besøk. Og meg i ullundertøy all day long, haha! Saturday i Love yoou ! Vi er heldige så har fått hatt det sånn i dag med tanke på hva som har preget nyhetsbildet.

 

 

Ønsker alle en fredfull og god lørdagskveld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }