Som en unge.

Lunsjtime og formiddagen fri. Nytraktet kaffe og ristet brød foran meg, og vakre Maximus som gir ro til sjela. En liten timeout her. Eg bruker formiddagen til å sortere leker og klær på guttene sitt rom. Så nå var det godt med lunsj.

Selv om eg liker å drive med hår og sminke, så vil ikkje det si at eg ikkje hiver håret i en dult,å går uten sminke. Eg elsker det, og helst med pysjbuksa på å kaffikoppen ikkje så altfor langt unna ;)

Nå tror eg at eg skal ta fottøyet på å labbe en tur med min firbente venn. Han er ganske moden for en luftings( eg og ) Her på vestlandet regner det idag, men det gjør ingenting. Ekstra godt å komme inn i varmen igjen :)

Gleder meg til guttene er hjemme. Middag rundt bordet, å ny bibliotekbok venter på å bli lest i kveldinga, Eg synes det er kjempegøy når Olve gutten har lånt ny bok på skolebiblioteket, da blir eg som en unge igjen, ekstra gøy er det å gå ilag. Når vi ikkje bodde her vi bor nå ,gikk vi fast på biblioteket i lag en gang i uka. Superkoselig, og burde blitt innført igjen :)

Ha en fin torsdag !

2 kommentarer

Linn Therese Dagsland

12.11.2015 kl.12:36

Det er så koselig å starte dagen med å lese bloggen din! Tusen takk for at du er så flink til å oppdatere, og håper du får en fantastisk torsdag!

Tine Andrea

12.11.2015 kl.12:41

Linn Therese Dagsland: Så hyggelig. Tusen takk Linn Therese. Ønsker deg en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }