Privat og personlig.

Hei. Vært litt stille herfra, men eg er her. Gått noen runder med meg selv om eg skal fortsette å skrive her. Å eg greier nok ikkje la være. Det kommer nok dryppende litt herfra innimellom. Å skrive å ta bilder har vært viktig for meg siden eg var liten, og mistet lillebror min. Sammen med han mistet eg og mye av minnet. Eg husker mest fra barndommen igjennom bilder. Dei siste årene har det dukket opp minner som har vært borte, det er jo fantastisk. Men skrivelysten og kjærligheten eg har for bilder er der like sterkt.

Så eg tenker som så at den gleden skal ingen ta fra meg. Å velger derfor å fortsette å skrive å dele bilder her, så lenge. Eg skriver sjelden mine innerste meninger, noe personlig om ungene eller noe av negativ karakter, så om du ser etter det må eg nok skuffe deg ;) Eg skriver om det som gir meg GLEDE. Ønsker å ha fokus på det som er bra, å det betyr IKKJE at det som er mindre bra ikkje finnes, handler mer om fokuset. Å eg prøver å la være å dra ungene for mye inn i skrivingen her (litt vanskelig siden eg er så opptatt av dei, dei betyr jo aller mest.) men ønsker å holde dei så private eg greier.

 

Håper du og kan ha glede av det eg deler, å ønsker å lese her med en god innstilling. Det er jo hyggelig å se at det er flere og flere som er innom :) Det kommer nok til å dukke opp enda mer av hår og makeup fra meg, siden det er en av mine store interesser. Så eg håper det kan være til interesse for noen av dere og.

 

En klem fra meg med flettene som skal igang med middagen. Så venter en tur på jobb :)

 

 

Deles snart igjen :*

6 kommentarer

Silje Moen

11.11.2015 kl.14:04

så fin flette!

Tine Andrea

11.11.2015 kl.17:01

Silje Moen: Takk for det Silje. Hyggelig med tilbakemelding :*

Kari mette

11.11.2015 kl.20:33

Flotte jenta mi!!! Er sååå stolt av deg❤❤

Iselin Renée

11.11.2015 kl.20:48

Kjempe fin flette :)

Tine Andrea

11.11.2015 kl.21:13

Iselin Renée: Tuusen takk Iselin :)

Tine Andrea

12.11.2015 kl.12:40

Kari mette: Så god melding å få <3 Tuusen takk !!

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }