Stay tuned

Yes, i seng, og snaart litt blund på øyet. Dagen i dag har vært med turboen på. Måtte ta igjen etter søndagen, siden den var tidenes sløveste. Var helt utslått, og det er ikkje favoritten. Idag har eg fått brukt dagen i barndomshjemmet mitt, å hjelpet til med klargjøring til visning, siden pappen min ikkje har vært hjemme. Har og fått hjelpe lillebror med å komme mer på plass i sin nye leilighet. Ekstra hyggelig å i tillegg få servert middag av Bestemor og Farfar når gutta var ferdig på jobb og skole. Ungene synes det er helt topp når vi er sånn på farten her og der ilag. Mammen og ;)

Derfor så sent i seng, en del som skal være iorden til en rykende fersk tirsdag. Og trenger alltid litt tid på meg for å komme inn i " nå skal du sove" modus :)

Meg idag med en super enkel og fin hårstyling som passer perfekt til en aktiv dag, der håret ikkje må være i veien :)

Nå håper eg på litt skjønnhetssøvn her, og gleder meg til å sette igang med tirsdagens gjøremål. Og kanskje dukker det opp noen kjekke bilder av hår og makeup modellen eg skal jobbe med i morgen.

Stay tuned ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }