Fit for fight

God lørdagskveld fra sofakroken.

 

Det har vært en helt herlig dag med besøk fra morgen til kveld. Det er blitt nytt varm deilig sjokoladekake, kaffe, og blitt servert Taco pai til kvelds med gjester rundt bordet. Eg elsker sånne dager der kaffitreakteren går varm å det er mennesker rundt oss det er godt å være rundt. Det har og vært en god porsjon med hvit sminke og falskt blod for dei små skumle idag, på selveste Halloween ;)

 

 

Eg har nevnt tidligere at eg skulle poste bilder av en makeover eg skulle gjøre denne uken. Men måtte avlyse siden det har vært sykdom her i hus. Men NÅ er alle fit for fight. Så nå venter det et makeover innlegg om ikkje lenge. Idag deler eg et bilde av meg selv med dagens hår.

 

Ha en fin kveld og natt <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }