Fra det ene til det andre

Her sitter eg på en stol på loftet og er musestille, hehe. Legging på gang, det er en som synes det er vanskelig å sovne ikveld, å da er det aller best å ha mammen i nærheten. Visst ikkje hadde det blitt maraton i trappene for mor :)

Det kjennest forresten ut som eg har løpt maraton, var litt vel opptimistisk både opp og ned Siggjo igår (Fjell på Bømlo). Men fin tur, å herlig utsikt til kaffen på toppen :)

Eg hadde håpet eg skulle få med meg Norske Talenter med Olve gutten min, men tror eg blir sittene en liten stund til. For Leo han synger i skrivende stund...Olve koser seg uansett med guttaboys i underetasjen :)

Idag har eg fått sitt i gjennom garderoben igjen,å fått ryddet plass. Mye fint som dessverre ikkje blir brukt. Så om det er noe du kan få glede av å vil kjøpe, så henger det fint på stativ å venter på deg en liten stund ;)

Nå gleder eg meg til å få kose meg med denne nyklippede prinsen min

Ha en flott helg ilag med noen du er glad i

Klem fra meg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }