Ikkje som planlagt.

Somoftest går ikkje alt som planlagt selv om eg liker å planlegge. som idag, så hadde eg sett for meg en helt annen dag. Men dagen blei bra likevell, om den ikkje blei som tenkt ;)

For stakkars Are, ble den verken bra eller som planlagt som har hatt lubbene i været med fargen grå i ansiktet. Uffameg for noe fysj høsten drar med seg, selv om den er fin.

Nå koser eg og Olve oss i stova før denne dagen og er forbi, vi må bare se litt "Truls - Oppdrag Norge" først, med litt kakao til. Leo skatten gikk i seng overtrøtt. Ikkje bare,bare å stille klokken :)

Ser du den nusselige invitasjonen som ligger på stovebordet? Ei venninne venter ei lita prinsesse og har laga den skjønneste invitasjonen til babyshower. Gleder meg, og aller mest til lille nurket er her

Nå håper eg dagen i morgen går i alle fall litt mer etter planen..men dagen er velkommen som den blir :)

God klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }