Fra sengekanten

Vips så var helgen forbi. Eg skulle vært i drømmeland, men her ligger eg altså i sengen å ser på meningsløs tv underholdning. Eg ser frem til en ny uke. Denne uken vil det dukke opp en ny "makeover" her på bloggen. Gleder meg til å vise dere :)

Å heldigvis er alle her i huset friske igjen. Olve var nemlig ikkje i form på torsdag, og Leo forsatte fredagen som slakk, men kom seg heldigvis fort. Så vi fikk vært med å feire mormor sin bursdag idag. Koselig som alltid :) Å guttene fikk vært å sitt på Klubbløp på crossbanen på lørdag,mens eg var på jobb. Så helgen ble frisk og bra likevell :)

Slenger med en liten vri eg hadde på hestehalen min idag.

Så glad for at eg endelig kunne få være prinsesse med blå øyner, hehe ;)

Som du skjønner så gikk søndagskvelden i morsomheter på snap, farmen innimellom og en god skål med søtt og salt :)

Nå står ny uke for tur.

Good night

2 kommentarer

Sarah Asgari

26.10.2015 kl.07:31

Prinsessa med den fine fletten <3 Meningsløs tv er jo den beste underholdningen ;)

Tine Andrea

26.10.2015 kl.09:37

Sarah Asgari: Sant det Sarah. Ha en fin mandag :)

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }