La meg presentere.

Maximus

Vår sjarmerende Whippet gutt. Du har nok fått med deg at det har vært forøkelse her. Men eg har ikkje fått presentert vårt nye familiemedlem skikkelig.

Eg måtte jo ta den vanskelige avgjørelsen å la vår Franske Bulldog, Bella Donna vandre videre. Smertene hennes økte og økte. Dei siste dagene satt eg oppe på nattetimene med ho i gjennom smerteanfall der ho hylte og skalv. Smertestillende var til ingen nytte. Stakkars snille Bella vår. Eg gråt i flere dager etterpå.

Men dette skulle ikkje være noe trist innlegg. Det eg skulle frem til var at det ble alt for stille her hjemme og eg følte at det ikkje var noen fullkomment hjem uten en firebent hjertevarmer her. Og ikkje bare eg savnet Bella, men og ungene. Så det tok ikkje lang tid før eg var i kontakt med oppdretter. Eg hadde og vært på utkikk etter rette Whippeten i flere år, så det var ikkje noe på impuls heller. Og akkurat nå dukket det opp et kull eg ble veldig interessert i. Så 1 august kjørte eg og en venninne og hentet vår sjarmerende Maximus på Lindesnes. Eg var bergtatt ved første øyekast :)

Denne gutten er nå snart 5 mnd og er en skikkelig kosegutt med stor sjarm og full i ramp. Han er den største tyven eg har møtt, går ofte under navnet Turbo, og roter mer en noen andre her i familien. Men med DEN personligheten og det uskyldige uttrykket blir det fort glemt ;)

Det sies at å ha hund er helsefremmende og at det er sunt for barn å vokse opp med dyr. Det har eg 100 % tro på. Eg har selv fått vokse opp med dyr, å er veldig takknemlig for det :)

Men til deg som ikkje har hatt hund før, å vurderer å få deg. Dere må være klar over at en hund er en ekstra "jobb". En må sette av tid til å ha hund,å sette seg inn i hundens beste, en må og være forberedt på å måtte ta vanskelige avgjørelser. En må rett og slett tenke seg nøye om før en skaffer seg hund. Men er interessen på plass, så er det ingenting i veien for å berike familien med menneskets beste venn :)

Alle hunder er unike på hver sin måte. Finn en rase som passer dere. Men husk at innen hver og en rase er alle hundene unike, å har sin personlighet :)

 

Det var dagens hundeprat fra meg :)

 

Ønsker deg ein fin høstdag <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }