En to dagers.

God onsdag

2 dager med bursdagsfeiring er forbi. 7 åringen er lykkelig og fornøyd med feiringen,og at tallet er blitt større :)

Bursdagsbarnet ble vekket med sang, pakker og lys å blåse ut.

Ferrero Rocher kake.

Dagen ble feiret med vennner og familie. vi har koset oss alle. Det var ikkje lett å lande for to kids etter en to dagers. Så minsten sto å danset i senga å hadde ikkje tenkt å sove før 2 1/2 time etter planen, heh. Men så sov det godt, å hadde ikkje tenkt å stå opp noe tidlig idag ;)

Morgentimene her gikk fort i svingene idag,svipp så var det tid for skole. Så fort at ikkje kaffien var kommet på en gang. Så den første koppen ble nytt etterpå i stillhet med godt selskap av to snuglende hjertevarmere :)

Etterhvert kom det herlig besøk å eg fikk drukket noen kopper til med kaffi i veldig godt lag før det var middaglaging og tid med ungene før en liten tur på jobb.

Nå er eg hjemme igjen å har vært å kosemost på lillegull som har lagt seg. Nå skal eg ha lesestund med 7åringen min før det er natt igjen :)

Ha ein herlige onsdagskveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }