Stormende jubel

Her har det vært hæla i takket å full hurra. Akkurat som det skal være når det feires 7 årsdag med skikkelig gutte bursdag.

Og det slår visst ikkje feil at bursdagsbarnet er like skummel hver gang han fyller år ;)

Oktober er en perfekt måned for kostymeparty.

Mammen måtte hive på litt skummel sminke før gjestene kom. Akkurat som året før. Det skumle uttrykket var på plass ved første strøk. Var ikkje mange sekundene før rollen som kjempe skummel alvorlig vampyr ble til en super skjønn, forventningsfull bursdagsgutt.

Det var en lykkelig gutt som gikk i seng etter en vellykket feiring.

Maximus derimot synes det var nok. Å måtte være på vaskerommet når det var såå mye mat og mennesker å leke med, nei det var pyton det :)

Nå som alle sover godt rundt meg, har eg trippet rundt og gjort klart til morgendagen med ny skoledag, barnehagedag, jobb og enda meir feiring av storeguten vår som har bursdag. Tenk 7 år :)

God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }