And the sun is shining.

Fra morgentimene her idag.

Å kunne ta seg tid før barnehage og skole er kjært. Aller helst ville eg vært med ungene mine hele tiden. Men sånn er det altså ikkje på veien til å bli selvstendige, trygge voksne.

Husker eg fikk høre at når en fikk barn, kom eg til å bekymre meg resten av livet. Det kan eg trygt si stemmer. Fra første møtet og hver dag bekymrer denne løvemammaen seg for ungene sine. For alle mulige utfordringer dei kan møte på når mamma og pappa ikkje er der. Hadde eg bare kunnet holdt dei i handa hele veien, å beskyttet for alle mulige "farer" på livets vei, hehe. Tror ikkje eldstemann hadde blitt så glad for det ;)

Btw, for deg som henger deg opp i mangel på hjembruk her på bildet over, så prøvesittes det med høye motorsykkellyder, med mammen en armlengde ifra ;)

Eg elsker morgentimene. Noe av det beste eg gjør er å labbe i vei i skog og mark. Aller helst med hund og unger på slep. I dag var det bare meg og Min kjære Whippet venn Maximus, og DET været.

Vi skrives. Nå er det pannekaker på menyen etter ønske :)

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }