Date night <3

 

Hjemme fra noen deilige minnerike timer med min kjære, som ble avslutta på koselige Lothes mat og vinhus  i Haugesund. Nydelig mat, og herlig vertskap. Og pistasjisen med lakris må skrytes ekstra av. Den beste isen eg noen gang har spist. Men det hadde ikkje smakt så godt uten det veldig gode selskapet.

Kunne ikkje la være og dele noen bilder av rettene, hadde bare bildene smakt like godt (og vært litt bedre) Kamere på telefonen hat fått seg en dunk :/ iiik!

 

                                                                                                                                      

 

 Nå ligger eg godt under dynen etter en skjønn dag og er suuper klar for en god natt søvn.

 

Natti :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }