100% mamma

 

 

Det er helt klart hvem som (tror han) er sjefen her i huset. Det får eg klar beskjed om med et skarpt blikk og et stødig tramp med foten. Og øynene må en ha i nakken, for jammen meg er lillebror super rampete og nyyter det, hehe. Veldig travelt, morsomt, slitsomt og mest av alt veldig mye glede. Så takknemmlig for all tid eg har med prinsane mine. Jammen meg er det mye latter og morsomheter. Og med vilje og futt greier dei seg nok godt :)

For å få enda litt mer futt i gutta, ble det kanelsnurrer etter Olves ønske. Det ble en, to og tre på rappen. Mmmm.

 

Og utelek er skjønt når tempen er betydelig mye bedre. Altså varmere. Såå utrolig deilig. Og travelt her og, for det er veeldig morsomt å springe der en ikkje skal sånn at det blir fart på ho mor ;) Og alt utearbeid står bare  å gliser, umulig å gjøre noe annet en å ha blikket rettet mot den superraske 1 åringen, som selvfølgelig nyter all oppmerksomhet. :)

 


Eg bare elsker å få være mamma!

Nå håper eg på litt skjønnhetssøvn, og ser fram til ein heilt ubrukt torsdag.

 

Sweet dreams

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }