In bed

I skrivende stund sitter eg på hotellet godt pakket inn i dynen , spiser blåbær og har klart et nytt blad av "mamma" som skal leses og kikkes. Kvelden blir tidlig kjenner eg ;) Synest det bare er deilig akkurat idag. Ingenting eg MÅ gjøre, og kan legge meg nedpå tidlig med god samvittighet. Og i morgen er det tidlig opp,litt frukost etterfulgt av et møte, så håper eg å få tatt meg en tur ilag med kamera mitt før det er på an igjen :) Kan tru eg gleder meg til å komme hjem til guttene og dyrene mine i morgenkveld etter en lærerik uke på Frihamn senteret ilag med kjekke mennesker :)

Har hatt litt bedre tid idag en de andre dagene denne uken, så da prioriterte eg litt velvære. Hårkur, ansiktsmaske +++ Så  følger jo litt ny lakk på neglene med. Fantastisk ! :)

 

Ha ei så fin natt. Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }