Søndagskoz

 

Kommer fra bursdagsselskap til min kjære mormor. Kjekt når familien samlest :) Var nedom igår med klem og presang siden det var då hun hadde bursdag.

Her  i uken kjørte eg mormor til Haugesund, og når nødvendige erend var gjort så gikk vi og spiste på NB sørensen. Koselig med litt mormor tid ;)

 Det blei fiskesuppe med hjemmelaget brød, og Low carb kyllingrullade med Serrano, spinat, blåmuggost ilag med grønnsaker. Mmmm.

 

Eg har holdt på med pakking og rydding idag. Guttene mine har vore å skiftet dekk, og besøkt Besse imens. Eg skal på reis imorgen igjen. Ikkje for hygge denne gang heller, men det må nå komme snart vell. Yes ;)

 

Her er litt bilder fra dagene siden sist:

 Moi idag. favoritt øreringene fortiden. Å sjå skonå, eg fekk dei av min kjære igår :))) Ingenting e kjekkere en å få skooo :))) Juhuu! 

Siden sist så har vi hatt bursdagshelg, kan tru Olve gutten var storfornøyd. masse kjekt besøk og gode kaker. Du må smake snickerskaken: eg elsker den, og eg som ikkje er noe kakemenneske. Kan gi deg oppskriften seinere ;) Ble dessverre ikkje så mye bildetaking den dagen, kamera var ikkje heilt iorden :( Men noen ble det ;)

 

 Sjå fine høsten ! Eg har ein liten Olve som elsker og vera med på joggetur, kvaltitetstid. " skal me jogga idag mamma? "  Kan ikkje akkurat sei nei til det, så da blir det lek, trening, sang og oppdagelsesferd  ;)

 

Nå er det kvalitetstid med elsklingen før uken er igang igjen.

 

 

Klem

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }