Bursdags modus.

Kveld! 

 

Hadde planer om å begynne male litt på kjøkkenet - ikkje begynt enda....kanskje eg tar kveld  ;)

Uansett så har eg fått mala litt på hylla Olve skal få ha på rommet sitt nå i kveldinga - litt finpuss i morgen :) Ellers så har lillegull bursdag til helgen, så planlegging av baking er sånn ca på plass. Må skrive den handlelisten, og få handlet inn. Så gleder han seg så heise, og håper på jordbær og blåbær kake ;) Bursdagspakken har han allerede kneppa på :)

 

 

Her har du meg idag :)Tyv lånte Gant klokken til Are. elsker den! Og må innrømme at eg er svak for kattedyr, idag blei det tigeren ;)

 

Ha ein så fine kveld!

 

 

Klem

Én kommentar

Elise Marie

17.10.2012 kl.21:49

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }