Den der tiden.

Her har det vore dag på ein fine lørdag en stund allerede. Elsker tidlige morninger når eg har fri, Ikkje det at eg får gjort noe mer. Neida, suller rundt og har store planer om å få gjort ein heile del, men det stopper visst der. Lager frukost, lufte dyrene, kose litt med minsten, lese avisene, setter kanskje på en klesvask, snakket med bestemor på telefonen, hørt fra veninnen som bor i Spania ( altfor langt vekke )  og snakket med pappen min...åsså går tiden super fort og effektiviteten kan ikkje skrytes av. så det blir ikkje mye avkryssing på to do listen min på morningkvisten du, men deilig.

 

Wohoo, no må eg ordne meg ser eg, avtale med mammen min om å ordne håret hennes ca sånn snart, så da får vi hive oss rundt her. Den der tiden ;)

 
 

 Ha ein deilige lørdag! 

 

Klem

 

 

 

 

Én kommentar

Kjempe bra blogg du har laget! Vil du delta i konkurransen på siden min? Tusen takk på forhånd!

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }