Laaaaaange dagen ;)

Dagen begynner fint, før eg har åpnet øynene er eg på vei mot kaffitrakteren, ingenting er som lukten av nytraktet kaffe på mårningen <3 "God morgen Norge" kan godt være på i bakrunnen ( men ikkje tid til å se på ) Til min kjæres frustrasjon drar eg alltid kaffikoppene med meg rundtom, siste stopp på badet, og der blir den nok ofte stående til eg kommer hjem fra jobb, sånn halv drukken, uffa ;)

Eeeelsker jo og kose meg med kaffien mens eg fikser hår og sminke...åsså plutselig blir det ikkje tid til meira ;) Da skal lillegull opp, og han har god tid han ;) ( som i skrivende stund sitter og digger hardrock, whaaat?). Nistepakken klar, klær på, vesken er pakka, dyrene lufta...

Dagen er i gang, og eg, altså ikkje lille prinsen, for han har fremdeles god tid. men eg springer alltid sånn halvveis ut dørene, litt sånn fram og tilbake for distre som eg er glømmer eg alltid noe når eg er kommet ut i bilen.

 

På vei til barnehagen har vi alltid like fine samtaler,noen ganger diskusjoner, og veldig ofte synger vi ( eller at eg får beskjed om at me trenge kvila håvene ) hehe.

 

Til lillegutten min:

Idag var det fullfart møte i barnehagen og rett på jobb. så blir eg syk på jobb :( Urk. Så kjipt! Greide og komme meg hjem fra jobb og ble sengeliggende...Heldigvis har eg gode mennesker rundt meg som hjelper til. thank yoooou! Nå er eg faktisk oppe fra sengen og sitter her med håret i alle kanter, har lest til prinsen og ønskt om fine drømmer, så da gjenstår litt kveldstund før natten er velkommen. 

 

Ser fram til ny dag, freeedag ! 

 

Psssst. Elsklingen kom hjem med Love Hearts til meg . Ahhh elsk! ( barnet i meg  ;) 

 

 

God kveld klem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }