Keep smiling

Hei og hopp :)

 

Her idag har vi selveste listedagen.. listene idag er julegaveliste, julekortliste, to do list, middagsliste,handleliste, og bursdagsliste siden vi har heile 2 bursdager i huset denne mnd. Jadda, her elsker vi lister ;) Og siden det alltid går like fort mot jul er det greit og begynne litt forberedelser .Så julekortene er faktisk bestilt. Godt med alt som er gjort ;)

Ellers så prøver eg og konsentrere meg om skuleoppgaver sånn innimellom, ilag med kaffikoppen og ein herlige liten prins som koser seg med maling og tegning, skikkelig høst syssel. 

 

Utenfor har himmelen åpnet seg.

Deilige lyden.

 

Bryne meg laus på to do listen som pause i skulearbeidet, sånn at eg får kryssa av litt ( det er det kjekkeste ;)

 

 

Kleeem

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }