Kvalitetstid.

Titter innom igjen :)

 Heima fra krabbemiddag så min bror har både dratt og kokt.  Mitt første krabbemåltid i år faktisk. Da høyre med å deilig va da! Å pitteså kaldt så måtte onda stjerneteppet og varme meg litt.Kjekt å få litt tid med familien. 

Alltid neglelakk, avhengig. Å glad i vingeringen min :)

 

 

Her skal resten av kvelden nytest på beste måte - som også består av vaske fille , rydding, roting, sortering, avslapping, prinsekos, litt avsapping igjen. Forhåpentligvis kjeme da litt besøk så alt annet blir lagt til side ;)

 

 

Klem herfra.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }