Venner er familie vi velger selv.

Fy søren kor godt da e med god familie!! Som idag, så stille mammen min opp og passe lille gull som va slakke idag, når eg måtte på jobb. Allerhels ville eg jo ha vore heima sjøl med skatten å dilla og dulla med han, men så er det ikkje alltid sånn. Da var mormor ein god erstatter. Heldigvis blei formen hans bedre, fargen var komt tilbake når eg kom heim, happy! Han hadde blitt i så god form at han hadde hjulpet til å lage muffins tilogmed . verdens skjønneste muffins :))

 

Eg kjente på idag kor godt da va å komma inn døra heima, der to mennesker eg er glad i møter meg ilag med en herlig duft av mandarin og muffins. varm kaffi på trakteren og middag klar til å lages.  Å det aller beste " HEEI mamma, eg e møkje bedre no " ilag med en stor velkommst klem. Fy fillen eg e heldige!

Eg tenke "Venner er familie vi velger selv " - Da e så flott.  Så eg er glad me e berika me ein store flotte familie der ikkje alle e av samme blod, men så har lika stor betydning å som e viktige for oss. Det setter eg stor pris på.

Nå er det helt stille i huset og en tv-fri kveld,masse stearinlys og eg har store planer om å fortsette lesingen i La Peregrina av Cesilia Samartin - herlig bok så langt. Ble forelska i Señor Peregrino, så har sitt frem til denne.

 

 

Klem i fleng

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }