Skjeggete klem - og fornøyd

God lørdagskveld dåke!

 

Dagen etter jentefest 2011 på Rica Maritim hotel i Haugesund. Fantastisk kjekke kveld ilag med 800 andre jenter. Godt sliten her i sofaen ikveld med et smil om munnen.

Jan Thomas var på plass igår og signerte bøker å eg var storfornøyd med ein skjeggete god klem av helten - Det kunne ikkje kvelden bli dårlig. Han hadde i tillegg et bra foredrag som var kjekt å få med seg. Gikk dessverre glipp av litt i begynnelsen da vi var litt sene på hotellet pga jobb å var travelt opptatt med å krølle hår og pudre nesene og samtidig skravle og drikke Cava ;)

Synest moteshowet var knall! Masse flotte klær og modeller, kjekke stands, god stemning, deilige canapeer og ein heil del vin og champagne, og ikkje minst høye hæler, glitter og stas - perfekt !

 

Bra kveld med mange flotte mennesker - og ikkje minst en veldig bra dansekveld på byn etterpå - kjenner det i beina idag ja ;)

 

Ha ein nydelig kveld ! Eg skal hoppe i regnklær og rense stemmebåndet med tur og venninne preik. Elsk.

 

Klem 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tine Andrea

Tine Andrea

29, Bømlo

Opptatt av å få det beste ut av livet,og det og kunne glede seg over det små ting, og selvfølgelig de store. For meg er det viktig å ha fokus på det som er bra. Den største og viktigste gleden i min hverdag er mine 2 sønner på 3 og 8 år. Og min kjære bestevenn og ektemann. Eg har en brennende interesse for makeup og hår. Og elsker fotografering. Eg er opptatt av et sunt kosthold og en sunn kropp. Min største svakhet er sko (og sjokolade). Toppen av lykke er å få uttrykke meg kreativt, og å få være meg selv. Min kontakt adresse: tineandrea@icloud.com xxx Tine Andrea

Kategorier

Arkiv

hits .entry * img { max-width:100%; } .entry * img { max-width:100%; }